TV LICA: Tanja Bošković... kao sav normalan svet

0
U subotu 22. Avgusta gost emisije TV lica… kao sav normalan svet biće glumica Tanja Bošković. Emisija je na prvom program RTS-a u 15.08
foto: Slobodan Pikula
foto: Slobodan Pikula

Da li se seća podizanja dece devedesetih na petom spratu na Voždovcu? Kako po dobru spominje poslovođu koji joj je ostavljao mleko za decu? Zašto je shvatila da Amerika nije obećana zemlja za nju? Kako uživa u godinama i raduje se ulogama baka? Šta misli o umetnicima koji se bave politikom?

Na ova i druga pitanja odgovora Tanja Bošković.

Popularna glumica napravila je presedan i dozvolila ekipi da uđe u njen dom. Predstavila je sina Đorđa i ćerku lanu i uz uobičajene poslove govorila o teroru mladosti, o novim kanonima lepote, o silikonima i potomstvu… Predstavila je sestru Sanju i govorile su o odrastanju, vaspitanju, načinu na koji sui h roditelji upućivali jednu na drugu i o ulozi tetke Sanjinoj Tijani.

Dasn je nastavljen u Pozorištu na Terazijama gde je te večeri imala premijeru kabarea. Uobičajeno uzbuđenje pred nastup rešavala je malim ritualom – zašivajući ukrase na kostimu i, uz to, govorila o umetnicima u politici, daru i kako ga opravdati, a za nastup je dobila veliki aplauz.

Autor emisije je Tanja Peternek Aleksić.

makonda-tracker