Novi Survivor - Jedni protiv drugih, a zajedno protiv Filipina

Počelo je snimanje drugog serijala rijaliti šou-programa Survivor. Na novoj lokaciji, novi takmičari igraće nove igre, ali sa istim ciljem – da prežive
0
1 / 2 Foto: Promo

Takmičari druge sezone rijaliti šoua Survivor počeli su neizvesnu avanturu života. Pred njima su Filipini, rajsko ostrvo sa svim svojim lepotama, ali i neizbežna surovost prirode. Kristalno more, egzotične biljke, palme i tropsko voće samo su privid lepote. Međutim, nepoznato okruženje, visoke temperature, obilne kiše, jaki vetrovi i brojni insekti sastavni su deo ostrva i biće samo još jedna u nizu prepreka sa kojima se takmičari moraju suočiti. I ovog puta glavni problem predstavlja životinjski svet ostrva. Pored vrlo agresivnih i napadnih insekata, mogu se videti i male ajkule, kobre, nekoliko vrsti otrovnih paukova ali i majmuni za koje takmičari u šali kažu da su im prve komšije.

Igre za opstanak mnogo su složenije i potpuno drugačije od prošlog serijala, a na kraju takmičenja ponovo ih čekaju vredne nagrade.

- Sve ovo je mnogo surovije nego što sam očekivao. Priroda je neverovatna, divlja, tajanstvena i veoma opasna. Svakako, nadam se da će se naši takmičari brzo snaći i prilagoditi ovoj nestvarnoj avanturi – kaže Andrija Milošević, koji je i u ovoj sezoni u ulozi voditelja.

U timu još uvek vlada početnički entuzijazam, ali ne garantuju da će ostati tako kako vreme bude odmicalo, jer ipak treba živeti i preživeti nepredvidive okolnosti.

makonda-tracker