Stiže nova serija svetske zvezde: Da li ste spremni za Beyonce: X10?

0
Bijonse se vraća mreži HBO serijom Beyoncé: X10 gde će kroz 10 epizoda predstaviti koncerte održane tokom turneje Mrs Carter World Tour. Serija startuje 29. juna, a epizode će se emitovati svake nedelje.
Bijonse. foto: Promo
Bijonse. foto: Promo

HBO će ponovo ugostiti svetsku R’n’B zvezdu Bijonse koja će nam tokom 10 epizoda predstaviti najsjajnije trenutke turneje Mrs Carter World Tour, tokom koje je po prvi put posetila Beograd i održala koncert u Kombank Areni.

Serija Beyoncé: X10 imaće 10 epizoda koje počinju sa emitovanjem krajem meseca, tačnije u nedelju, 29. juna. Svake nedelje, tačno u 20:55, emitovaće se po jedna epizoda serije koja traje nekoliko minuta i predstavlja segment sa jednog od 132 koncerata koje je Bijonse održala tokom nešto manje od godinu dana. Rasprodata Mrs Carter World Tour, krenula je 15. aprila  iz Beograda, koncertom u Kombank Areni, a završila se  koncertom u Lisabonu, 27. marta 2014.godine.

Tokom Mrs Carter World Tour turneje, Bijonse je obišla 27 zemalja, održala koncerte u 69 gradova, a gledalo ju je preko 1,8 miliona gledalaca. Ujedno, ova turneje je bila i najuspešnija solo turneja nekog ženskog izvođača u 2013. godini!

Gledaoci mreže HBO imaće prilike da vide neke od najspektakularnijih izvođenja hitova gđe Carter poput: : Blow/Cherry, Drunk in Love, Ghost/Haunted, Flawless/Yoncé, Get Me Bodied/Baby Boy/Diva, Girls, Heaven, Partition, Why Don’t You Love Me? i XO.

Saradnja HBO i Bijonse krenula je februara 2013.godine emitovanjem dokumentarca Life Is But A Dream. Ovu intimnu priču o životu, karijeri  i uspehu režirala je upravo Bijonse! DVD Life Is But A Dream biće uskoro dostupan fanovima pop dive i u našoj zemlji!

makonda-tracker