Zvanično: Prva TV i Grand produkcija potpisale ugovor o saradnji

0
Prva TV i Grand potpisale su ugovor o emitovanju tri velika šou programa među kojima je i popularna emisija Zvezde Granda, a na programu Prve će se naći od septembra.
Saša Popović, foto: Luka Šarac
Saša Popović, foto: Luka Šarac

Saradnja će, na obostrano zadovoljstvo, teći u pravcu daljeg obogaćivanja ovih sadržaja koji će u produkcionom smislu prevazići dosadašnje standarde. Cilj Prve i Granda, kao ozbiljnih i profesionalnih kompanija, jeste da gledaocima ponude vrhunski zabavni program, a najpopularnija tri formata na ovim prostorima, iznenadiće svoju vernu publiku brojnim novinama. Planovi daljeg uspešnog razvoja van granice Srbije zajednički su imenitelj obe kuće.

- U kreiranju našeg programa uvek smo osluškivali tržište, poštovali želje gledalaca ali i neprekidno uvodili inovacije i podizali standarde. Naši ciljevi su uvek visoko postavljeni, nismo se obazirali na mnoge prepreke kada smo uvodili novine jer je na kraju naše iskustvo i dobar osećaj za ovo tržište uvek rezultiralo uspehom. Kao nacionalni emiter trudimo se da zadovoljimo svačiji ukus i da uz odličan informativni, gledaocima pružimo najbolji zabavni program. Naša kuća uvek je bila otvorena za vrhunske profesionalce i one koji  mogu da odgovore izazovu tržišnih promena. Saradnja sa Grandom samo je deo naših velikih planova koji će se širiti regionalno.  Mi ne menjamo pravac. Kvalitet nam je i dalje imperativ - rekao je direktor Prve srpske televizije Dragan Nenadović.


- O kvalitetu i gledanosti, koje sa sobom nose emisije koje potpisuje naša produkcija, nikada nije bilo potrebe diskutovati, tako da ćemo i dalje držati  visok nivo profesionalnosti. S druge strane, neosporni kavlitet i gledanost koju imamo, podići ćemo na najviši produktivni nivo i time iznenaditi ne samo gledaoci televizija Prva, već i našu vernu publiku. Tim povodom, angažovali smo ljude koji će svojim znanjem i te kako odgovoriti postavljenom izazovu. Jer, Grand produkcija nikada nije mislila o kvantitetu, isključivo smo se bazirali na kvalitet - izjavio je direktor Grand produkcije Saša Popović.

makonda-tracker