Goli život: Svi gresi Kačavende

2
U večerašnjoj emisiji Goli život, od 20.50h na Happy televiziji biće gost Bojan Jovanović
Milomir Marić, foto: Vladimir Šporčić
Milomir Marić, foto: Vladimir Šporčić

Nažalost, već decenijama se u Srbiji živi u kandžama raznoraznih ucena i tajnih dosijea i tu prljavštinu, čak ni najveća politička bujica ne može da spere!

Đakon Bojan Jovanović, u emisiji Goli život, na Happy televiziji, opisaće kako su ga u kabinetu Borisa Tadića, po nalogu Mikija Rakića, ozvučili i dali mu sat sa kamerom, da bi mogao da snimi šta se dešava u krevetu vladike Vasilija Kačavende, da ne bi bio izabran za srpskog patrijaha.

Oni isti koji su smatrali da u Evropu treba ući otpozadi, a ne spreda,  kroz trijumfalnu Paradu ponosa, bili su ubeđeni da nam nema evropske budućnosti  bez sveopšte kompromitacije srpske pravoslavne crkve!

- Bio sam preneražen, kada sam usred te akcije zavođenja vladike Kačavende, u dnevniku čuo vest da je predsednik Tadić primio članove Svetog sinoda SPC i vladiku Vasilija Kačavendu – kaže potreseno Bojan Jovanović, koji tada još nije znao osnovna pravila domaćeg političkog miljea: snimi i uceni, a o hapšenju  i penzionisanju ćemo možda razgovarati, ako žrtva ne bude dovoljno poslušna!

Autor: Milomir Marić

makonda-tracker