Mile ponovo erotoman

0
Pevač Hladnog piva Mile Kekin nastavlja da igra malu ulogu simpatičnog erotomana i u petoj sezoni humorističke serije Bitange i princeze, koja premijerno kreće u Hrvatskoj na jesen. Pored glumačkog posla Mile ovaj put debituje i kao scenarista jedne epizode
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

- Napisao sam samo jednu epizodu od njih 24 i tu sam se dosta namučio. U mom scenarističkom debiju moj erotoman će konačno snimiti jedan domoljubno-ljubavni pornić i tu će doći do raznih komplikacija, pogotovo jezičkih. Mislim da će se ljudima dopasti - kaže Kekin za sajt agencije Long Play.

Producenti iz Interfilma dvomesečno snimanje pete sezone završili su prošlog vikenda u Zagrebu, uz najavu da će kroz nekoliko od 24 novih nastavaka provlačiti kao tema zamišljeni rat između Hrvatske i Slovenije.

Kao i u dosadašnjih 84 nastavka popularne Bitange i princeze igraju Tarik Filipović, Rene Bitorajac, Mila Elegović, Hrvoje Kečkeš i Nataša Dangubić. Režiser i glavni scenarista je Goran Kulenović.

Bitange i princeze u Srbiji je do sada prikazivala televizija B92 iz koje poručuju da trenutno pregovaraju da na jesen prikažu i petu sezonu.

makonda-tracker