Magazin In: Da li su današnje žene izgubile svaku draž?

0
U subotu, 07.06, od 18h biće emitovana nova emsija Magazin In u kojoj će se raspravljati o odnosu realanosti i fikcije kada je u pitanju ideal ženske lepote
Magazin in, foto: promo
Magazin in, foto: promo

O kakvom idealu ženske lepote današnji muškarci mogu da sanjaju kada su slike zgodnih, ali nagih ženskih tela, na svim naslovnim stranama dnevnih novina, na svim TV kanalima, na ulici, pa i na autobuskim stanicama? Da li su današnje žene izgubile svaku draž, diskutovaćemo u emisiji Magazin In.

Da li je istina da su lepe žene samo nedelju dana dobre, a da su dobre žene čitavog života lepe, otkriće nam Nada Blam! Žene vole pobednike pa zato i opuštaju da ih osvoje. Koliko prosečno osvajanje treba da traje da žene ne bi izgubile svoju draž, reći će nam Sneki! Ona će nam otkriti i detalje svih svojih ljubavi. Da je žena raj za oči, pakao za dušu i čistilište za džep govore srećno zaljubljeni muškarci koje su ženske draži zavele i omamile reći će nam Viki Miljković. Mudri ljudi tvrde da je najlepša haljina jedne žene skromnost, a koliko je to istina reći će nam Marina Perazić.

Sve to i još više gledajte u subotu od 18h na televiziji Pink!

makonda-tracker