MKMP: Prvo polufinale takmičenja

1
Nakon tri meseca takmičenja stigli su do prvog polufinala gde se četiri para bore za novčanu nagradu. Kako će se odvijati dalje takmičenje pogledajte večeras u 21.30 časova na TV B92.

Regionalni kuvarski takmičarski šou Moja kuhinja, moja pravila počeo je 24. februara. B92 i Emotion oblišli su Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Bosnu, i odabrali najbolje kuvare ametere. 

Takmičenje je počelo 15 parova koji su se borili tokom ova tri meseca. Pred njima su bili zanimljivi ali i teški zadaci koje su uspešno i manje uspešno rešavali. Sada su stigli do polufinala gde će se četiri najbolja para bore za novčanu nagradu, ali i titulu najboljeg kuvara amatera.

Prvo polufinalno kuvanje se odigrava između Sime i Zorice bračnog para iz Slankamena i Bojana i Aldena prijatelja iz Sarajeva. Parovi treba da pripreme predjelo, glavno jelo i desert u određenom vremenskom periodu.

Par koji dobije više poena od sudija, proći će u finale. Ko će se bolje snaći, ko manje uplašiti, čija će hrana biti ukusnija? Takmičare pored Filipa i Njegoša, ocenjuju i gostujuće sudije.

Ne propustite novu emisiju večeras od 21.30 časova na TV B92.

makonda-tracker