Nigor napustio Ples sa zvezdama: Nastaviću da plešem čim mi se ukaže prilika

0
Poznati reper i učesnik prve sezone plesačkog šoua Ples sa zvezdama, Igor Lazić Niggor, ekskluzivno za portal Prva.rs otkrio je svoje emocije nakon večerašnjeg poraza u baražu protiv pevačice Vanese Šokčić.
Nigor, foto: Prva TV
Nigor, foto: Prva TV

Iako mu nije žao što je napustio šou, reper tvrdi da će mu ekipa sa kojom je proveo proteklih par meseci jako nedostajati.

- Očekivao sam i pre da ću ispasti, ali su se dešavale neke promene. Prošlo je nešto više od dva meseca i jedni drugima smo postali svakodnevica, svaki dan smo na treninzima, svaki dan se družimo i gledamo. Verovatno će mi biti mali šok što sutra neću ići na trening, biću slobodan, odnosno posvetiću se sebi i svojim obavezama koje sam malo zapostavio. Iskreno, nisam znao da će sve biti ovako naporno,  ali ako ništa drugo barem sam nešto novo naučio u životu, stekao nove prijatelje, naučio da plešem i šta ću više od toga - rekao je Nigor i dodao da bi jako voleo da nastavi da se bavi plesom.

- S obzirom da sam sebe doveo u vrhunsku liniju, smršao sam jedanaest kilograma, i bila bi greota da sada sve to vratim nazad. Naravno da ću da plešem, čim mi se bude ukazala prilika, moraću negde da uplatim časove plesa - kaže Nigor.

 

Izvor: Prva.rs

makonda-tracker