Magazin In: Zablude koje žene imaju o muškarcima

0
Magazin In pogledajte u subotu, 31.05. od 18h na televiziji Pink!

Svi gosti ove subote su MUŠKARCI. Ženama je muški svet često nejasan, stavovi su nerazumljivi, postupci su neshvatljivi, njihovi prioriteti su nekada poražavajući, a ponašanje iritirajuće.

Bezbroj pitanja, osam tema, četiri muškarca i sat i po vremena na raspolaganju. Tema emisije su Zablude koje žene imaju o muškarcima.

Većina muškaraca traži od svojih žena vrline kojih se oni sami ne pridržavaju koliko je ova konstatacija tačna reći će nam Milomir Marić. Svakom muškarcu koji se nađe pred privlačnom ženom potrebna je zaštita, da li je ovo mit ili istina otkriće nam Branislav Lečić. Kod Tita u raju naziv je nove urnebesne pozorišne predstave koja puni pozorišne sale – zvezda predstave, a kod Sanje u studiju Branislav Petrušević Petrući. Kada žena uspe da zavede muškarca I da mu pomeri pamet, onda svaki muškarac počne da tvrdi da je njegova izabranica zapravo luda žena. Pesma sa najvećim brojem pregleda na YouTube-u Luda ženo, osvojila je publiku preko noći, a kako je do toga došlo, dočaraće nam Milan Stanković.

makonda-tracker