Ćira, Cvija, Petrući, Deni Boneštaj i mnogi drugi kod Lee Kiš

0
Emisiju Vikendvizija pogledajte u subotu od 13 časova na televiziji Pink

Ćira je na samom početku emisije izveo svoju novu pesmu koja je,tvrdi on, namenska. Posvećena je njegovoj dragoj, za njen rođendan. Lep povod ove pesme nije sve što je Ćira zamislio. On je uveren da će se pesma zavrteti na proslavama, ako ne pre, onda po serviranju torte. Ove nedelje, gosti Lee Kiš su I dve prelepe dame, pevačice, Tamara Filipović i Darija. Obe imaju pregršt zanimljivh planova za leto, a uprkos lošem vremenu, već rade punom parom na ostvarivanju istih.

Deni Boneštaja gledaoci u Srbiji nisu videli od izlaska iz rijalitija Dvor gde je ostvario zapaženu ulogu. Napravio je dvogodišnju pauzu u karijeri. Priznaje da se nećkao, te se i za ovu novu pesmu jedva odlučio. Cvija je gledaocima otrkio svoje planove za leto. Pored nove pesme koja će izaći za mesec dana, i spota koji bi trebalo da bude  uporedo snimljen, Cvija planira i mini turneju po primorju. Stefan Đurić je autor nove Cvijine pesme, a ono što je zanimljivo je da je ovo prvi put da je Cvija uzeo pesmu, a da nije umešao svoje prste u kreiranje iste. Dopala mu se na prvo slušanje, pa je gotovo odmah odlučio da je i snimi. On je siguran da će pesma postati pravi letnji hit!

Petrući neće koristiti fraze, ali je podsetio gledaoce da je 25. maja održao premijeru svoje predstave, te je uspeo da probudi asocijacije vezane za slet, Josipa Broza Tita i pionire. Naime, on je u tu čast napravio predstavu u kojoj I sam glumi, ni manje ni više, druga Tita. Kaže da ima previše posla što se može videti I po njegovoj frizuri zbog koje se I izvinio domaćici emisije. Kaže da ga je Lea podsetila na Merilin Monro iz najboljih dana.  S obzirom da on tumači lik druga Tita, za koga je poznato da je bio slab na takve dame, ovaj kompliment je sasvim na mestu. Najteže je, smatra on, napraviti predstavu gde i neko sa 18 godina razume predstavu isto kao i osoba od 70 godina koja je to I doživela. Pratiti tu predstavu nije lako, a nije je lako ni napraviti, kaže on. Na kraju, obećava da će stići do frizera.

 

makonda-tracker