TV lica: Tanja Bošković

0
Gost emisije TV lica... kao sav normalan svet, autorke Tanje Peternek Aleksić, bila je glumica Tanja Bošković, a emisija je na programu RTS1 u subotu u 15 časova
Foto: Vladimir Šporčić
Foto: Vladimir Šporčić

Da li se seća podizanja dece devedesetih na petom spratu na Voždovcu? Kako po dobru spominje poslovođu koji joj je ostavljao mleko za decu? Zašto je shvatila da Amerika nije obećana zemlja za nju? Kako uživa u godinama i raduje se ulogama baka? Šta misli o umetnicima koji se bave politikom? Na ova i druga pitanja odgovara Tanja Bošković.

Popularna glumica napravila je presedan i dozvolila ekipi da uđe u njen dom. Predstavila je sina Đorđa i ćerku Lanu i uz uobičajene poslove govorila o teroru mladosti, o novim kanonima lepote, o silikonima i potomstvu... Predstavila je sestru Sanju i govorile su o odrastanju, vaspitanju, načinu na koji su ih roditelji upućivali jednu na drugu i o ulozi tetke Sanjinoj Tijani.

Dan je nastavljen u Pozorištu na Terazijama gde je Tanja te večeri imala premijeru kabarea. Uobičajeno uzbuđenje pred nastup rešavala je malim ritualom - zašivajući ukrase na kostimu i, uz to, govorila o umetnicima u politici, daru i kako ga opravdati, a za nastup je dobila veliki aplauz.

makonda-tracker