Kraljevi Ade na TV Fox

Televizija Fox je za ovo leto pripremila emisiju koja će gledaocima preneti atmosferu uzbudljivih letnjih igara bez granica koje će se odvijati na Adi Ciganliji. U takmičenju će učestvovati ekipe iz 12 gradova i opština Srbije
12
1 / 2 Foto: Promo

Fox televizija i JP Ada Ciganlija organizuju ovog leta uzbudljivu zabavu za sve posetioce beogradskog mora. Ekipe iz 12 gradova Srbije takmičiće se u nizu zanimljivih igara za nagradu od 10.000 evra i laskavu titulu Kraljevi Ade. Nadmetanje srpskih gradova i opština će se dešavati tokom jula i avgusta, a u svakom takmičenju učestvuju dve ekipe od po 10 takmičara. Opštine i gradovi izabraće svoje najbolje predstavnike, a javno žrebanje će se održati početkom jula. Tada će se 12 ekipa podeliti u četiri grupe od po tri ekipe. U dalje takmičenje prolaze dve prvoplasirane ekipe iz svake grupe, sve do superfinala kada će snage odmeriti dva najbolja i najveštija tima.     
Takmičari moraju zadovoljiti određene kriterijujume, moraju biti u dobroj fizičkoj kondiciji, odličnog zdravlja, a timove će činiti i muškarci i žene, profesionalci ili sportisti amateri.  

U ovim svojevrsnim igrama bez granica, timove očekuje niz zanimljivih, duhovitih i neobičnih izazova koji će zahtevati da takmičari prikažu određene veštine. Deo igara odvijaće se u vodi, a drugi na obali savskog jezera. Učesnike će sa tribina bodriti i njihovi sugrađani, najvatreniji navijači koji budu došli sa njima, ali i svi posetioci Ade koji će moći da prisustvuju ovom spektaklu. Prvih  1.000 posetilaca Ade koji budu poslali sms poruku na broj koji će uskoro biti objavljen, dobiće povratnu poruku koju će koristiti za ulaz na tribine. Publiku takođe očekuju brojna iznenađenja. Ovo uzbudljivo takmičenje opština i gradova Srbije vodiće prekaljeni znalci adrelinskih sportskih nadmetanja – čuveni voditeljski par Fox televizije Ivan Tešanović i Miljan Milićević, kao i Natalija Ranisavljević i Tatjana Vesnić, bivša učesnica rialitija Survivor.

makonda-tracker