Ekipa Zlatnog kruga ludom žurkom proslavila kraj snimanja prve sezone (FOTO)

Ekipa popularne TV igre Zlatni krug koja se od februara svakog radnog dana emituje na TV B92, a čiji su stalni učesnici voditelji Sofija Rajović i Boris Milivojević, maskota Zlatko Ribić, stalni bend Zlatnog kruga i brojni navijači, sedmog maja u kultnom beogr
0
1 / 29 Foto: Promo

Reditelji emisije Dejan Karajlajić i Gregor Zupanc, ali i voditelji Sofija Rajović i Boris Milivojević sa scenaristom Nikolom Neškovićem, simbolično su odabrali Šećer kao mesto proslave, budući da je, kada je otvoren pre 47 godina, bio jedan od prvih prestoničkih disko klubova i stecište umetničkog sveta. A mnoge slavne ličnosti koje su dolazile na FEST, BITEF ili su snimali koprodukcije u Beogradu, upravo na tom mestu su se zabavljale.

Osim posade ili ekipe koja realizuje Zlatni krug: rediteljima, voditeljima, simateljima, organizatorima, producentima… a kojoj je party prevashodno bio namenjen, gosti žurke bila su i brojna lica sa B92.

Generalna direktorka Ivana Miković, voditelji i novinari informativnog programa Ivana Konstantinović, Miloš Milovanović, Tanja Aleksić, voditelji i novinari sportskog programa Miloš Šaranović, Milan Bošković, Željko Čačija, urednica Bulevara B92 Slađana Slavković, voditelj Bulevara B92 Vladimir Đorđević, novinarka Katarina Lazarević, voditeljka radija B92 Milica Stanisavljević, glumica Jelena Gavrilović, voditelj Dobre zemlje Uroš Davidović i mnogi drugi došli su da podrže uspeh svojih kolega i požele im sreću u daljem radu.

Tom prilikom reditelj Gregor Zupanc bio je i DJ, a reditelj Dejan Karaklajić je pripremio malo iznenađenje za Sofiju i Borisa pripremivši im najsmešnije video inserte iz dosadašnjih emisija u kojima su bili i njihovi lapsusi a koji su nasmejali do suza sve prisutne.

Inače, Zlatni krug je TV igra koja svakodnevno nagrađuje svoje učesnike čak i sa do 90. 000 dinara i do sada najvećim brojem prijavljenih takmičara.  Do sada se za učešće prijavilo preko 1. 600 timova što predstavlja brojku od preko 8. 000 ljudi. Dosad je osvojeno preko 2 miliona dinara u nagradama, a pobednici Super finala koje će biti u julu,  osim novčane dobijaju i specijalnu nagradu, koja je za sada tajna.

Za ovako veliku popularnost Zlatnog kruga zaslužni su svakako voditelj Boris Milivojević i njegova partnerka Sofija Rajović.  Boris je svestrana glumačka ličnost i u ovom programu koristi sve svoje talente.  Pored toga što je odličan improvizator i duhovit čovek, Boris je i sjajan muzičar na nekoliko instrumenata. Sofija pleni kako svojom lepotom, tako i izuzetnom spontanošću i šarmom.

Igre u Zlatnom krugu sastoje se u prenošenju reči i pronalaženju najboljih asocijacija za objašnjavanje zadatih reči. Pored osvajanja zlatnih krugova timovi se u svakoj emisiji bore i za nagradu od 90. 000 dinara. 

makonda-tracker