Marko Jarić gost kod Ivana Ivanovića: Pričaćemo o svemu

0
Bivši košarkaš, a uskoro i bivši suprug jedne od najlepših manekenki na svetu, ovog petka, 9.05, na TV Prva, od 21.15h biće gost u emisiji Veče kod Ivana Ivanovića
Ivan Ivanović, Marko Jarić, foto: Twitter
Ivan Ivanović, Marko Jarić, foto: Twitter

Ivan Ivanović je na svom Twitter profilu objavio zajedničku sliku sa Markom Jarićem i time ga najavio kao gosta svoje najnovije emisije, koja će se emitovati ovog petka.

Ovo će bivšem košarkašu biti prvi javni nastup nakon informacije o razvodu, a u tokom intervjua ćemo verovatno između ostalog i otkriti kako se Marko sada oseća, kao i pitanje o kome se toliko razglaba u medijima - da li je Adrijana prevarila njega ili on nju.

Da li se na ovaj korak Jarić odlučio da bi stao na kraj svim spekulacijama o svom privatnom životu, ili da bi možda zamolio novinare za malo privatnosti, saznaćemo u petak.

Još jedna od ekskluziva koja nas očekuje u emisiji je i intervju sa Francom Bekenbauerom. Ivan Ivanović imao je priliku da uz vodeće svetske medijske kuće poput BBC, Daily Mirror i Sky Sport uradi specijalan razgovor sa najuspešnijim nemačkim fudbalerom koji je prvi odigrao više od sto utakmica za nacionalnu reprezentaciju.

Muzički gosti: bend THC La Familija.

makonda-tracker