Ples sa zvezdama: Takmičari plešu uz narodne hitove

0
Ove nedelje očekuje nas zanimljivo tematsko veče šoua Ples sa zvezdama. Poznati plesači pred sobom imaju veći izazov u odnosu na prethodne epizode. Oni će uz najpoznatije hitove narodne numere igrati džajv, ča-ča-ča, sambu, rumbu i ostale latino plesove.
Foto: Lobby 777
Foto: Lobby 777

Vanesa će se sigurno snaći kao riba u vodi jer je narodnjački ritam njen teren ali će zato biti zanimljivo videti druge takmičare kako će uklopiti svoju koreografiju u ovaj melos. Ipak, kaže se da je pesma – pesma i ko ima osećaj za ritam, da je spreman za svaki muzički izazov.

- U suštini, taj ritam kao ritam nije nešto preteško, samba i rumba imaju dosta sličnosti s tim. Može biti samo čudno to što ljudi nisu navikli da plešu uz taj melos. Igrao sam uz Čolu i druge pop izvođače ali nikada do sada nisam plesao uz narodne pevače poput Miroslava Ilića - prokomentarisao je član žirija Nikola Mandić.



Da sve bude u skladu sa temom, takmičari su smislili pravi način da se pripreme i zagreju za nastup u nedelju. A gde drugo, nego u kafani novopečenog kafedžije i kolege Milana Kalinića. Niggor, Ivan, Milojko, Aca, Tanja Bošković, Tanja Petrović, Vanesa, Nikolija, Lena kao i učesnici koji su napustili šou – Tamara, Nemeš i Saša Vidić sjajno su se provodili sa svojim plesnim partnerima uz zvuke harmonike. Vežbale su se i nove koreografije, a našim boemima se pridružila i voditeljka šoua Irina Radović.

Zvezde su uživale u kafanskoj atmosferi, a da li će ove pripreme biti dovoljne za visoke ocene, videćemo večeras u 21h na Prvoj.

makonda-tracker