Seka Sablić i Branislav Lečić doneli smeh u Bravo Show

0
Neka od naših najvećih imaena u svetu glume donela su novu energiju na snimanju prve epizode najskupljeg programa napravljenog na Balkanu - Bravo Show.
Seka Sablić, foto: Promo
Seka Sablić, foto: Promo

Nosioc jedne od glavnih uloga, Jelisaveta Seka Sablić, šetala je jednim od gigantskih studija u Šimanovcima, potpuno sigurna u tekst koji treba da izgovori.

Za to vreme, Branislav Lečić se još podsećao teksta, budući da je njegova uloga najobimnija. Ljiljana Stjepanović, koja igra Virgo intacta, devojku u poznim godinama, strpljivo je čekala svoj red za snimanje.

Najstariji član glumačke ekipe Vlasta Velisavljević je u startu pobrao najviše simpatija kolega i bio najaktivniji u pauzama snimanja, kada je šetao po studijima u Šimanovcima.

Jedan od najurebesnijih likova u igranom delu Bravo Show-a, igraće Milos Vlalukin. On će se naći u ulozi parohijskog sveštenika, koji se zbog interesa ženi ćerkom gradonačelnika - tajkuna.Branislav Lečić koji igra gradonačelnika, ima i ljubavnicu, koju igra Milica Milša, iako njegova supruga (Seka Sablić) sumnja da je on vara sa muškarcem, barmenom kojeg igra Miroljub Turajlija.

Ovakva podela i ovakav scenario obećava urnebesne gegove koji su već uspeli da najsmeju ekipu na setu, što će sigurno biti slučaj i sa gledaocima koji će  imati priliku da vide Bravo Show već sledeće nedele. 

makonda-tracker