Ceca Ražnatović: Četiri glamurozna izdanja za Bravo šou

1
Snimanje prve epizode najzahtevnijeg šou programa kod nas i dalje traje, a ekipa novinara juče je ispratila snimanju nastupa Cece Ražnatović koja se čak četiri puta presvlačila i za svaku numeru menjala je haljine.
Ceca Ražnatović, foto: Promo
Ceca Ražnatović, foto: Promo

Sve je bilo ispraćeno koreografijom koju su izvodili 52 člana dve plesne trupe.

- Oduševljena sam ovim studijom i generalno pristupom šou programu. Zaista do sada neviđen kvalitet scenografije i treba čestitati Željku na ovolikom trudu. Scena je impozantna i jedva čekam da vidim kako će sve to izgledati na TV ekranu. Meni je bilo super dok sam snimala svoje pesme i super sam se provela u društvu ogromne ekipe ljudi koja radi za Pink, jer je energija prštala na sve strane - izjavila je Ceca.


Haris Džinović je na sceni bio u svom starom maniru, a pored novog hita Muštuluk zapevao je i stare hitove iz perioda grupe Ođila.

A na snimanju smo sreli još i Viki Miljković, Acu Pejovića, Lexington i Tropico bend, kao i Milana Stankovića.



Odabrane Zvezde Granda imaće mesta u Mitrovićevoj emisiji Milica Pavlović i Katarina Grujić jedine su predstavnice Grand produkcije koje su do sada snimale svoje numere na glamuroznoj sceni Bravo šoua.


- Na ovoj sceni ima mesta za sve one koji vredno rade na svojim karijerama i koji imaju hitove. Milica Pavlović je zaista zaslužila da se pojavi u emisiji Bravo šou jer uvek spremi sjajan nastup.  Nikada nećemo meriti po tome ko je u kojoj produkciji već koliki hit ima i koliko je spreman da napravi dobar nastup na ovoj spektakularnoj sceni koja daje velike mogućnosti - izjavio je Darko Popović, savetnik Željka Mitrovića za program.

makonda-tracker