Stiže Kraljev šou sa Dejanom Stankovićem

0
Na televiziji Happy, startovala nova emisija – Kraljev šou, koju vodi Dejan Stanković, a biće emitovana petkom u 22h
Dejan Sranković, foto: Promo
Dejan Sranković, foto: Promo

Malo ko je verovao da će Dejan Stanković Kralj izaći iz uloge voditelja Lude kuće, ali u novoj emisiji Happy televizije Kraljev šou, koja se emituje petkom, u 22h, pokazuje svoje novo lice.

- U razgovoru sa Danijelom Đurićem, producentom emisije, bilo je neophodno napraviti neke izmene. Gleaocima se dopala prva emisija, što nam je dodatno dalo vetar u leđa da nastavimo još bolje – rekao je Dejan Stanković Kralj.

Kolaž dobre muzike, vedrog razgovora, ali i delovi emisije u kojima se dokazuju mladi talenti i traži pomoć za one, kojima je najpotrebnija, pokazalo se kao dobra ideja.

- U moru istih i sličnih emisija, potrebno je iskočiti iz koloseka i gledaocima ponuditi nešto novo, psoebno segmente u kojima i oni mogu da se pokažu. Dobri gosti, vrhunski pevači, uvek podižu gledanost, ali posebna je draž pružiti priliku mladim, talentovanim ljudima, da se u jednom delu emisije dokažu i dobiju šansu da neko vidi to što oni znaju, naročito na televiziji. Mada su mišljenja bila oprečna, ipak, nismo odustali da u jednu ovakvu emisiju, koja bi trebalo da je pre svega, zabavna, ubacio jedan, i te kako ozbiljan deo – apel za pomoć. A, to smo rešili baš iz razloga što gosti podižući geldanost emisije, u stvari omogućavaju da što više gledala sazna za problem nekog našeg komšije ili prijatelja i nađe način da im pomogne - objašnjava Danijel Đurić, producent Happy televizije.

Može se reći da se isplatilo ulaganje u tim Danijel Đurić – Dejan Stanković, zbog kojih je svojevremeno na Happy televiziji boravio i konsultant iz ekipe Džerija Sprignera, odajući im male tajne.

makonda-tracker