Isidora Bjelica: Prvi trenutak kada je saznala da boluje od opake bolesti

0
Gošća emisije 30 minuta u petak 18.april na Art kanalu u 20:30 časova biće poznata književnica, gde će otkriti brojne detalje iz svog života

Knjiga Spas Isidore Bjelice ne silazi sa liste najprodavanijih izdanja. Nije ni sanjala da će baš ova knjiga doživeti ogroman uspeh kod publike i dodala je da je jedan od razloga da ne može da se poredi ni sa jednom drugom knjigom po iskrenosti. Priznala je da se nije dvoumila da ovako velike privatne stvari podeli sa čitaocima i da je mnogim ljudima pomogla, što je čini srećnom i ponosnom. 

Za gledaoce emisije opisala je kako je izgledao prvi trenutak kada je saznala da boluje od opake bolesti. U knjizi Spas se nalaze njene misli, osećanja, veliki udar emocija ali i mnogo humora i samoironije. Zbog velikog interesovanja za ovu knjigu počela je da organizuje ekskluzivna interaktivna predavanja pod nazivom 10 tajni za isceljenje duše i tela. Volela bi da neke od svojih poslednjih romana ekranizuje ali kako je izjavila da je to u zemlji Srbiji veoma teško uraditi. 

Ove godine je sa njenim suprugom dramaturgom Nebojšom Pajkićem proslavila dve decenije braka. Priznala je da je njihovo venčanje kada je imala 26 godina bilo siromašno i da su jedva skupili pare za burme. Rekla je da joj njeni klinci i dan danas izmame osmeh.

makonda-tracker