Dejv Salmoni i Sergej Trifunović predstavili novu, uzbudljivu seriju Smrtonosna ostrva

0
Serija Smrtonosna ostrva sa Dejvom Salmonijem premijerno je prikazana na Discovery kanalu u petak, 18. aprila, a na kanalu Animal Planet startuje u junu.
Dejv Salmoni, Sergej Trifunović, foto: promo
Dejv Salmoni, Sergej Trifunović, foto: promo

Na događaju kompanije Discovery Networks CEEMEA, na kojem je poznati srpski glumac Sergej Trifunović bio domaćin večeri, predstavljene su nove emisije na Discovery kanalu i kanalima TLC i Animal Planet, a jedna od glavnih serija koja je bila najvljena na ovom događaju je serija Smrtonosna ostvrva. Ona prati stručnjaka za divlje životinje koji odlazi na neka od najopasnijih ostrva na svetu da bi istražio kako i zašto su njihovi domoroci tako uspešni u preživljavanju – uprkos najsurovijim uslovima. Ova serija premijerno je prikazana na Discovery kanalu u petak, 18. aprila, a na kanalu Animal Planet startuje u junu. Gledaoci će videti kako je Dejv dolazio u kontakt sa različitim vrstama životinja – od slepog miša i ajkule čekićare, do kita ubice i grizlija, i kako je živeo zajedno sa njima kako bi otkrio tajne njihove dominacije nad bilo kojim drugim vrstama koje žive na tim prostorima. 


- U seriji Smrtonosna ostrva, imamo jedinstvenu priliku da publiku povedemo sa Dejvom Salmonijem da iskusi i istraži izvanredne i nepoznate delove naše planete - rekla je Aleksandra Tiganas, direktor kanala za jugoistočnu Evropu u kompaniji Discovery Networks CEEMEA

Događaj je upriličen u Muzeju jugoslovenske kinoteke u Beogradu, a njemu je prisustvovao i Dejv Salmoni, ekspert za divlje životinje, avanturista i domaćin nekoliko emisija na kanalima Animal Planet i Discovery Channel. 

makonda-tracker