Ples sa zvezdama: Tamara Paunović ostavila bez daha

0
U crnoj svetlucavoj majca, ženskim boksericama i halterima, bivša manekenka je stupila na scenu i već je tada bilo jasno da će ostali takmičari ostati u senci njenog vatrenog plesa.
Tamara Paunović, foto: promo
Tamara Paunović, foto: promo

Prošle nedelje napustili su nas Saša Vidić i njegova parnterka Ana Miailović. Ostalo je trinaest takmičara koji su nakon oštrih kritika žirija, krenuli u još intenzivnije treninge kako bi svaki korak doveli do savršenstva. Dve Tanje, Bošković i Petrović obeležele su prošlu epizodu i zauzele vrh tabele po ocenama žirija, a nisu zaostali ni Ivan Mihailović, ni Lena Bogdanović. Ipak, svaka epizoda može da donese značajan obrt. 

Bljesnula je scena šoua Ples sa zvezdama, sve je bilo spremno za još jedan uzbudljiv plesni okršaj, a podijum su prvi zauzeli Tamara Paunović i Mirko Knežević koji su izveli jedan od najstrastvenijih plesova – argentinski tango. Njih dvoje su prošli put imali najmanji broj poena od žirija ali su zahvaljujući glasovima publike, uspeli da izbegnu duel. Iako su sve oči ovog put bile uperene ka Tamari, žiri nije bio baš fasciniran njenim đuskanjem, pa su ocene koje su udelili ovoj lepotici, bile malo više u odnosu na prošlu nedelju.

-  U tangu je bitna dramatičnost, vi ste je definitivno imali večeras – rekla je Marija.

Sa Marijom se složio i Nikola, jedino je zamerio nedostatak gipkosti tela kod Tamare.

- Definitivno ste bolji večeras, malo imamo problem sa koordinacijom ali velika borba u svakom slučaju – rekao je Kostja

- Ono što publika ne zna, jeste da je Tamara primila infuziju sat vremena pre emisije i primeniću onu – ukoliko nemaš šta lepo da kažeš, nemoj ništa reći – dodao je Aleksandar

Ocene koji su dobili: Aleksandar 4, Marija 5, Nikola 5 i Konstantin 4.

Fantastični Tanja Petrović i Marko Vasiljević, najbolje ocenjeni par prošle nedelje,  predstavili su nam se ovaj put kroz  sambu. Tanja je oborila sve u studiju radom svojih kukova.

- Samba je jako dinamična igra, zahteva da celo telo pleše što ste vi i pokazalii ali najviše su  smetale vaše ruke. Bilo je karate pokreta što u sambi nije baš zastupljeno – izjavio je Marko

Kosta je takođe zamerio rad ruku ali je pohvalio dinamiku plesa. Aleksandar je ponovo imao oštriju zamerku.

- Ovo mi je izgledalo kao dva puža koji pokušavaju da urade kapueru, spustite ramena i  bićete dobri.

Ocene: Aleksandar 6, Kostja 6, Marija 7 I Nikola 7.

Treći su nastupili Niggor i Jelena Borović u zavodljivoj rumbi.

- Falila nam je malo akcija ali ste doneli lep doživljaj – komentar je bio Kostje.

- Ovo je bilo genijalno, počelo je kao Titanik ali se i završilo kao Titanik – rekao je Aleksandar.

- Rumba je ljubavni ples i to si Igore pokazao. Ono što se desilo kao problem sa Jelenom oko kostima, ti si izvukao. Malo više kretanja, a za emocije svaka čast – rekla je Marija

-  Lebdeo si kao duh ali si završio na kolenima. Lepa emocija, jedna lepa orijentalna rumba – zaključio je Nikola

Ocene: Aleksandar 6, Marija 6, Nikola 6, Kostja 6.

Katarina Šišmanović i Aleksandar Veljković  su otplesali paso doble. Aleksandar je zamerio što u plesu nije bilo više drame.

- Katarina, kod vas vidim veliki potencijal, malo više uobraženosti pokaži u ovom plesu, puna si energije i vrcavosti, samo to više pokaži – rekla je Marija.

- Meni ne fali ta uobraženost, meni je ona dovoljno uobražena. Lepi pokreti ruku, jedino mi je zasmetalo neusaglašenost u skokovima – rekao je Nikola.

- Katarina, trebalo je da imaš malo više agresije u plesu ali imaš veliki talenat i to te spasava – rekao je Kostja.

Ocene: Aleksandar 6, Marija 6, Nikola 7, Kostja 6.

Aleksandar Šapić i Slađana Ivanišević  oduševili su publiku i žiri čarlstonom.

- Aco, ti si definitivno harizmatičan, ovo je još bolje nego prošle nedelje. Malo je falilo više u stopalima okreta ali svaka čast – rekla je Marija

- Ovo je definitvno tvoj teren, teretana i sve to, samo još jedan osmeh – izjavio je Nikola

 - Ovo je za mene veliko iznenađenje, samo malo više šarma za publiku – rekao je Kostja

- Ja se ne slažem sa svojim kolegama, ovo nije bilo dobro, ovo je bio najbolji performans večeras – rekao je Aleksandar

Ocene: Aleksandar 8, Marija 7, Nikola 8 i Kostja 8.

Nemeš i Marija zaplesali  su argentinski tango. Strast je vrcala u studiju Prve dok su Nemeš i Marija igrali ovaj vatreni ples. Nikola je pohvalio igru, budući da je video crvenu ružu, koja je simbol tanga. I od Konstantina su stigli komplimenti. Jedino se Aleksandar nije složio sa prethodnim članovima žirija.

 - Ovo je meni bilo kao da slušam Jelenu Karleušu pa ništa ne razumem, tako da ni vas nisam razumeo šta ste hteli da kažete ovim plesom – rekao je Aleksandar.

Ocene: Aleksandar 5, Marija 6, Nikola 8 i Kostja 8.

Tanja Bošković i Marko Micić  su nas sve očarali valcerom.

Publika je na nogama pozdravila fantastičan nastup Tanje i Marka.

- Tanja je opet napravila spektakl - istakao je Kostja i ponadao se malo bržim plesovima u narednim emisijama. Aleks je zamerio što je ovaj nastup ponavljanje prethodnog i što je sve postalo pomalo dosadno i predvidljivo.

Ocene: Aleksandar 6, Marija 7, Nikola 7 I Kostja 7.

Lena Bogdanović i Nikola Tomašević  - american smooth

Lena je priznala da joj je zadovoljstvo da pleše i da se zato trudi da sve to izgleda što bolje.

 - Imate emociju i svi parovi treba da vas se plaše -  bio je izričit Aleksandar, a Lenine nežne i suptilne pokrete - pohvalila je i Marija.

Ocene: Aleksandar 9, Marija 8, Nikola 9 i Kostja 8.

Nikolija Jovanović i Ignjat Filipović  plesali su džajv.

Marija  je posavetovala Nikoliju da više pažnje posveti plesu koji pleše. Prema Nikoli, ovaj takmičarski par je pružio očekivanu energiju ali je trebalo da imaju više osećaja za ritam.

- Tu si zbog strasti i ti je imaš pa prema tome zaboravi sve što su ti rekli – rekao je Aleksandar.

Ocene: Aleksandar 7, Marija 6, Nikola 6 I Kostja 6.

Milojko Pantić i Zorana Miljkovac – paso doble

Milojko je najavio da će publici prikazati ples temperamenta i strasti. Publika i studije su ustali da pozdrave njhovu plesnu tačku. Nikola je rekao da je Milojko definitivno najbolji senior, iako je imao i zamerke na nastup. Kostja se nadovezao i preporučio mu da bi trebalo malo više da se uživi u ulogu koju igra i da manje bude Milojko. Ipak,  Aleksandru je sve ovo biio genijalno, jer je doživeo pravi šou.

Ocene: Aleksandar 7, Marija 6 , Nikola 5 i Kostja 5 .

Vanesa Šokčić i Vlada Todorović – lyndi hop

Vanesa i Vlada uneli su u studio veselje svojim nastupom, što je publika pozdravila velikim aplauzom.

- Za energiju, sreću – bravo - došli su komplimenti od Kostje, a i ostali članovi žirija su bili oduševljeni nastupom jer kako je rekao Aleksandar, Vanesa je takmičarka koja je preuzela rizik za sve akrobacije koje izvodi. Nikola je zatražio od Vlade da uradio špagu, ali umesto njega voditelj Aleksa je pokazao kako se pravi špaga, čak i u svečanom odelu.

Ocene: Aleksandar 9, Marija 9, Nikola 8 i Kostja 8.

Ivan Mihailović i Marija Martinović – džajv

Pošto su igrali uz pesmu Dragane Mirković, Aleksandar je predložio Ivanu da ponudi pevačici da se pojavi u njenom novom spotu. Marija mu je preporučila da počne da se bavi plesom jer mu to dobro ide, ali Nikola mu je zamerio što je bio pomalo stegnut.

Ocene: Aleksandar 8, Marija 8, Nikola 8 i Kostja 7.

makonda-tracker