Plesa sa zvezdama: Saša Vidić prvi napustio takmičenje

0
Par koji nas je napusto su Saša Vidić i Ana Mijailović. Oni su dodeliti 1.000 evra fondaciji Novi Beograd, na čijem je čelu jedan od plesača Aleksandar Šapić.
Saša Vidić i Ana Mijailović , promo foto
Saša Vidić i Ana Mijailović , promo foto

Naše zvezde u nedelju su u emisiji Ples sa zvezdama probile led i prvi put pred strogim sudijama i mnogobrojnom publikom zaplesali sve od rumbe, sambe do valcera I čarlstona. Neki su nas prijatno iznenadili, od nekih smo očekivali više, ali sve u svemu svi su se maksimalno potrudili da se ne obrukaju pred prvi živi nastup. Videli smo kako su se zvezde zabavljale, uživali smo u raskošnim plesovima, sudije su rekle svoje, a publika je imala vremena tokom tri sata koliko je trajao šou da izdvoji svoje favorite i glasa. A kako je publika glasala saznali smo sinoć  od 21.00.

Dan nakon sjajnog plesa došao je trenutak da vidimo koji plesni par napušta takmičenje. Velika je tenzija bila među svih 14 parova, jer i pored napornih treninga, svi su složni u jednom – hoćemo još da plešemo!

Međutim, nakon zbrajanja glasova publike i bodova sudija,  dva para su se našla pred još jednim izazovom.  Nikolija Jovanović i Saša Vidić sa svojim plesnim partnerima otišli su u duel. 

Ali tu se nisu predali. Rešili su da svako sebi da još jednu šansu i zaplešu bolje.

Dok su se oni pripremali za nastup, takmičari koji su ostali u šou programu kao i stroge sudije Marija, Nikola, Konstantin i Aleksandar komentarisali su šou.

Kosta je istakao da se Katarina Šišmanović stvarno približila profesionalcu. Sada je vreme da shvati da je talentovana za ples i da bi mogla da nadje još jednu profesiju. Nikolu su fascinirali  Tanja Petrović I njen partner Marko Vasiljević. On je dodao da su imali veoma zahtevnu koreografiju i da su plesali gotovo bez greške. Marija je primetila da je  Nemeš uspeo da ima konstantno držanje i pored toga što mu je  ples bio veoma  komplikovan, dok je Aleksa i ovoga puta  bio surovo iskren i rekao:

- U ovom poslu nema emocija. Za mene je  performans Tanje Bošković bio najbolji. Tanja je bila prava diva, ona i njen partner su sakrili ispod tepiha ono što nismo hteli da vidimo, a to je ta razlika u godinama.

Tu se Marija nadovezala i naglasila da ih je Milojko Pantić sve kupio svojim nastupom. 

I došao je trenutak da se duelisti još jednom pokažu na delu.

Prvo su Nikolija i Ignjat Filipović zaplesali ča-ča-ča, a onda su se ponovo Saša Vidić i Ana Mijailović predstavili u plesu paso doble.

Nakon oba plesa sudije su presudile. Par koji nas je napusto su  Saša Vidić i Ana Mijailović. Oni su dodeliti 1.000 evra fondaciji  Novi Beograd,  na čijem je čelu jedan od plesača Aleksandar Šapić.

Saša Vidić je posle napuštanja šoua rekao da su mu utisci pomešani. Da mu je s jedne strane drago što ne mora više toliko da vežba, ali s druge strane  mnogo mu je teško zato što  se  zbližio sa svim takmičarima.

- To vam je kao da napuštate porodično gnezdo i odlazite dalje.

Na konstataciju da je svima žao što napušta šou Saša je rekao:

- Ljudi verovatno imaju drugačiju percepciju o meni čitajući moje statuse i  tvitove, kao i komentare  po novinama ali  sada kada smo se bolje upoznali verovatno su promenili stav. Mislim da smo sjajna ekipa jer svi su divni ljudi.

Na sudije se kaže  ne ljuti  jer je I on strog u svom poslu, pa je to očekivao i od njih.

- Ne mislim da je išta ružno rečeno i  verujem da su sudije za sve bile u pravu. Ja sam znao da imam dve leve noge, ali vredelo je da pokušam, bar sam nekom pomogao. Navijam za sve takmičare, ali moji favoriti su Tanja Bošković, Nigor, Nemeš…


S druge strane Nikoliji je ovo, kako kaže bila škola da se bolje spremi za sledeći nastup I pokaže šta još ume.

- Za noge ne znam da su moje. Izbezumljena sam celo veče ali ovo je jedna lepa lekcija i pokazatelj kako  izgled vara. Možda ja nekom delujem kao profesinalna plesačica, međutim nisam, kao što nam je lepi plavi sudija Aleksandar Josipović delovao slatko I umiljato, ali na kraju nije pokazao neke emocije. Dosta sam naučila, drago mi je što se ovo desilo, osećam se kao da me neko bacio u hladnu vodu I izvukao i tako jedno pet puta. Ovo je bio takav šok za mene da posle ove epizode možete da očekujete i da visim naopačke i da skačem, sve mi je svejedno.

Atmosferu u studiju začinio je muzički gost Željko Samardžić.

 

 

makonda-tracker