Poznati u novom urenebesnom kvizu Toga se još niko nije setio

U prve dve epizode kviza koji je osvojio Evropu - Toga se niko nije setio, a koje će na programu TV Prve biti u subotu i nedelju, 5. i 6. aprila od 18h zabavljaće nas poznate ličnosti.
0
1 / 7 Foto: Promo

Toga se niko nije setio je kviz svetske produkcijske kuće Endemol koji je ovaj format proizvela za BBC. Njegova popularnost se brzo proširila i na druge evropske zemlje,  a od  05. aprila će se svake subote i nedelje emitovati i na Prvoj srpskoj televiziji u 18h. Kviz će voditi Tamara Grujić, koja je već osvojila publiku u emisijama Radna akcija i Tačno 1, a genijalac kviza biće Dragan Ilić, popularni radijski voditelj poznatiji kao najveći srpski TV manijak.  On je pravi kvizoman, sveznalica, genijalac koji će ocenjivati i komentarisati odgovore takmičara otkrivajući im gde su pogrešili ili navodeći dodatne odgovore koje su mogli ponuditi.

Tamara se veoma raduje što će učestvovati u ovoj kako kaže zabavno-eduaktivnoj emisiji za celu porodicu.

- Poželeli smo da se okrenemo lepim stvarima i zabavi u kojoj će uživati svi od unuka do deka. Obećavamo dobar provod u kojem možete nešto i da naučite. Veoma se radujem početku emitovanja kviza i volela bih da se što više ljudi prijavi - rekla je Tamara.

Logika ovog jedinstvenog kviza je obrnuta jer je cilj takmičara da na svako pitanje daju tačne ali najneobičnije, najmanje očekivane odgovore kojih se još niko nije dosetio, i da tako sakupe što manje bodova!

U kvizu učestvuju četiri takmičarska para koji imaju zadatak da odgovaraju na pitanja iz različitih oblasti. Takmičenje se odvija po krugovima (rundama), a nakon svakog kruga, par sa najviše bodova ispada iz igre. U paru se mogu naći rođaci, emotivni partneri, drugovi, kolege...

Pitanja nisu toliko teška, ali se najboljih odgovora, koja donose što manji broj bodova, treba setiti. Možete li nabrojati hitove britanskog benda The Beatles? U kojim filmovima je glumio Džon Travolta, a u kojim Velimir Bata Živojinović? Ovo su samo neka jednostavna pitanja koja će se postavljati u ovoj nesvakidašnjoj emisiji.

U prve dve emisije, koje su na programu Prve u subotu i nedelju od 18h zabavljaće vas poznate ličnosti. Svoje znanje u subotu će nam pokazati pevačice Sara Jovanović i Nevena Božović, glumci Viktor Savić  i Aleksandar Radojičić, mis Srbije 2013 Milica Vukliš i njena drugarica i pevač Željko Šašić u društvu tekstopisca Dragana Brajića Braje.

U nedelju će se u znanju takmičiti voditeljka Aleksandra Gudelj sa kumom, glumac Slobodan Boda Ninković sa bratom, muzičarem Ljubom Ninkovićem, pisac i voditelj Vanja Bulić sa sinom i olimpijska šampionka u tekvondou Milica Mandić sa tatom.

makonda-tracker