Nebojša Jestrović: Aco Đukanović nije pucao na Darka Šarića!

0
Nebojša Jestrović, kum Darka Šarića, u emisiji Goli život, na Happy televiziji u subotu od 20.50h priča otvoreno o svom kumu Darku Šariću.
Nebojša Jestrović, foto: promo
Nebojša Jestrović, foto: promo

Ekskluzivna ispovest Nebojše Jestrovića, kuma Darka Šarića, koji je proveo više od dve godine u istražnom zatvoru, optužen da je prao pare od šverca kokaina, u emisiji Goli život otkiće nove detalje o narko bosu.

- Kad je Darko bio u modi, u Beogradu se pojavilo nekoliko njegovih dvojnika i svi su tad hteli da budu kao Šarić. U novinama je izašla slika nekog tipa iz Šapca, koji se predstavljao kao Darko Šarić. Taj je imao visoke političke veze i u vreme akcije balkanski ratnik, slao je pisma novinama da demantuje svoju fotografiju od pre nekoliko godina. Jedanput se pročulo da je Aco Đukanović u Bečićima pucao na Darka Šarića. Odmah sam okrenuo Darka i rekao mi je da je oko toga već imao desetak poziva, bez obzira što je to izmišljeno –rekao je Nebojša Jestrović.

Nebojša Jestrović je bio direktor Šarićevih firmi, koje je legalno kupio i prodao i poznaje ga isključivo kao biznismena, koji je u Srbiju investirao možda više i od Rusa i od Amerikanaca.

- Uostalom, i Boris Tadić je ovih dana rekao da Šarić nije napravio nijedno krivično delo u Srbiji, čak ni saobraćajni prekršaj.  Meni je Darko pričao da uglavnom trguje cementom, iz Italije. Imao je uticajne veze u Beogradu i političari su voleli da se druže sa njim. U predizbornoj kampanji, novinari su od mene tražili da prozivam samo neke političare, a neke ne. To su bile obične špekulacije o kojima ja ništa ne znam i verovatno će sam Darko Šarić na suđenju reći šta ima o tome – nastavlja Jestrović.

Rekao je i da nije prisustvovao proslavi prve Šarićeve milijarde i da ne zna da li je ona uopšte održana i koji su političari prisustvovali.

- Ni dan danas mi nije jasno da li se radi o miliajrdu evra, dolara, ili dinara.  Čisto sumnjam da se radi o tolikim parama, iako je Darko dobro zarađivao i rekao bih da je to obična podmetačina, koja je trebalo nekog da kompromituje – zaključio je.

Na Jestrovićevoj svadbi, dok je plesao sa mladom, prišao mu je Darko Šarić i na poslužavniku ponudio svinjsku glavu.

- Rekao je da ne može da veruje da dva čoveka budu na istom mestu – ispričao je Nebojša.

TAGOVI: Happy TV123
makonda-tracker