Daniel Kajmakoski pobednik prvog serijala X Factor Adria

3
Nakon što su se Daniel i Tamara našli u duelu, publika je odlučila da je Daniel taj koji poseduje X Faktor!
Daniel Kajmakoski, foto: Promo
Daniel Kajmakoski, foto: Promo

Petoro superfinalista - Lukijan, Maid, Tamara, Daniel i Doktori našli su se u finalnoj borbi za prestižnu titulu pevača sa posebnim x faktorom!

Njihovi mentori, Emina Jahović, Kristina Kovač, Kiki Lesendrić i Željko Joksimović potrudili su se da dobro pripreme svoje kandidate kako bi se što bolje predstavili publici.

Nakon što su takmičenje napustili Doktori, a zatim i Lukijan Ivanović i Maid Hećimović, u duelu su se našli Daniel Kajmakoski, koji je pevao pesmu Tošeta Proeskog It's the hardest thing, i Tamara Milanović koja je odabrala pesmu grupe Snow patrol - Run, nakon čega je publika odlučila da pobedu odnese Daniel.

Podsetimo, pobednika očekuje novčana nagrada, biće mu obezbeđena turneja, izdanje za City records i Sony music, dva video spota, PR podrška TV Pink, kao i automobil Mini Coooper Coupe.

Drugoplasirani dobija novčanu nagradu, dok će trećeplasirani dobiti paket Samsungovih uređaja, a Sony music i City records imaće mogućnost da izaberu još takmičara kojima će graditi karijeru.

makonda-tracker