Moja kuhinja, moja pravila: Zdrava hrana fitnes para iz Novog Sada

0
U četrnaestoj epizodi MKMP instant restorana, koja će biti na programu televizije B92 u četvrtak 20. marta, u najavi je zdrava ishrana, jer će kuhinju preuzeti fitnes par Slavko i Miljana iz Novog Sada.
Miljana i Slavko, foto: Promo
Miljana i Slavko, foto: Promo

Miljana i Slavko, zaljubljeni par, smatraju da jelo bez luka ne može biti dobro jelo. Trude se da hrana bude zdrava i dobro uklopljena. Oni jedu samo ono što je zdravo i organizmu potrebno, ali hoće li se to dopasti ostalim kandidatima i sudijama.

Slavko je svestrana ličnost. On je fotograf, fitnes model, fitnes trener, nutricionista i šampion sveta u fitnesu. Miljana, student građevine, svetski prvak u fitnesu, radila je brojne revije i kataloge. Upoznali su se kada se Miljana prijavila na konkurs za modele. Kažu da je to bila ljubav na prvi pogled.

Miljana kaže da je kuvanje zavolela pored Slavka i da joj je on glavna inspiracija. Njihova hrana bazira se isključivo na zdravim jelima. Smatraju da će time, što će mnoge ljude upoznati sa njihovim receptima, pokazati da zdrava hrana može biti ukusna i vrlo raznolika. U kuhinji su miran par, a glavnu reč vodi Slavko.

makonda-tracker