MKMP: Miroslav Petrović i Vera Petrović bračni par iz Kragujevca

1
U trinaestoj epizodi MKMP instant restorana, koju emitujemo u utorak 18. marta, za takmicare i sudije kuvaju Miroslav i Vera, bračni par iz Kragujevca. Nova epizoda popularnog kulinarskog takmičarskog šoua Moja kuhinja, moja pravila na programu je u utorak 18.
Ćira i Vera, foto: promo
Ćira i Vera, foto: promo

Ćira i Vera bračni par iz Kragujevca. Bivši policajac, strastveni lovac i domaćica. Da li će nihov lovački meni uspeti da zadovolji istančani ukus sudija, ili je njihovo navodno iskustvo u kuvanju samo lovačka priča? Jasno su stavili do znanja da žele i veruju u pobedu, a da li će tako i biti videćemo?

Ćira i Vera

Ćira je saobraćajni policajac u penziji, a Vera domaćica u penziji. Zajedno kuvaju već 40 godina. On je lovac, a Vera kaže da ne sme da se vrati kući bez ulova. Poseduje više vrsta oružja, namenjenog za sve divljači. Ćira je zadužen za glavna jela, a Vera za deserte. Kaže za svoju ženu da je talentovana od glave do pete. Ćira voli da se šali i pravi dobru atmosferu i primećuje se da vodi glavnu reč, kako u kuhinji, tako i u kući. U kuhinji je posao tačno podeljen. Zna se šta kod radi, vojna disciplina dolazi do izražaja.

makonda-tracker