MKMP: Nataša Kažić i Ivan Marković prijatelji iz Beograda

0
U prošloj epizodi gledali smo kako kuvaju francuske sobarice, a da li će najbolji prijatelji Nataša i Ivan, uspeti da nadmaše broj poena koji su osvojile Bojana i Marija saznaćemo u narednoj epizodi koja će biti emitovana na kanalu B92 u ponedeljak 17. marta,
Ivan i Nataša, foto: Promo
Ivan i Nataša, foto: Promo

Dvanaesti par koji æe svoj dom pretvoriti u restoran na jedno vece su Natasa i Ivan kolege iz Beograda. Oni svako kuvanje zapocinju gutljajem rakije ili vina, nadamo se da ce im to i ovog puta doneti srecu i dobar pocetak.

Njihova samouverenost i ogromna ljubav prema hrani i kuvanju dovešće do rezultata ali kakvih? Njegoš tvrdi da je jako teško spremiti biftek po ukusu toliko ljudi. Da li su Ivan i Nataša odabrali pobednički meni? Svako kuvanje započinju gutljajem rakije ili vina, nadamo se da će im to i večeras doneti sreću i dobar početak.

Ivan i Nataša - kolege iz Beograda

Nataša je odrasla u Italiji, a u Srbiju su je vratili ljubav i posao. Bavi se marketingom u jednoj multinacionalnoj kompaniji, a u slobodno vreme piše recepte na blogovima. Ivan se bavi odnosima sa javnošću u istoj kompaniji, brine se o ugledu i reputaciji. Kao delovi jedne velike slagalice stalno su pod stresom, znaju da rade pod pritiskom i da brzo reaguju na problem, što su prednosti i u kuvanju. Upoznali su se prvog radnog dana i kuvaju zajedno već 6 godina. Kuvanje usavršavaju na putovanjima, a inspiraciju traže na samim tezgama jer nikad unapred ne znaju šta će spremati. Cilj im je da naprave svoju emisiju o kuvanju.

makonda-tracker