Povratak serije Da Vinčijevi demoni

0
Dugo iščekivana druga sezona istorijske fantazije Da Vinčijevi demoni, Dejvida S. Gojera, scenariste Čoveka od čelika i koscenariste trilogije Mračni vitez, biće premijerno prikazana u 125 zemalja širom Južne Amerike, Evrope, Azije, Bliskog istoka i Afrike.
Da Vinčijevi demoni, promo foto
Da Vinčijevi demoni, promo foto

Gledaoci u Srbiji premijeru će moći da gledaju na FOX kanalu u ponedeljak 24. marta u 22h, a nakon toga svakog ponedeljka u istom terminu. Ova uzbudljiva dramska serija od deset epizoda, prati neispričanu priču najvećeg svetskog genija Leonarda da Vinčija u vreme njegove burne mladosti u renesansnoj Firenci. Briljantni i strastveni 25-godišnji Leonardo da Vinči je umetnik, pronalazač, mačevalac, ljubavnik, sanjar i idealista.

Kao slobodan mislilac, skoro nadljudskog intelekta i talenta, bori se s ograničenjima svog doba. S Tomom Rajlijem u glavnoj ulozi, druga sezona Da Vinčijevih demona prikazuje Firencu u haosu posle Pacijeve zavere. Lorenco Mediči je teško bolestan i Leonardo da Vinči mora da prevaziđe svoju umnu i fizičku snagu da odbrani grad od Rima.

Dok Medičijevi čine nezamislive stvari da se izbore s novim pretnjama, Da Vinči nastavlja potragu za mitskom Knjigom lišća da bi saznao tajnu istoriju svoje majke. Uvideće da ima smrtne neprijatelje u svojoj potrazi, možda čak i gore od snaga pape Siksta. Potraga će ga odvesti u daleke zemlje i zbog nje će promeniti mišljenje o svetu i svojoj istoriji.


Uz Rajlija u seriji glume Lora Hadok koja tumači ulogu Lukrecije Donati, Eliot Kauan u ulozi vladara Firence, Lorenca Medičija, Lara Pulver koja glumi njegovu ženu Klaris Orsini i Blejk Ritson u ulozi bezobzirnog i odlučnog grofa Đirolama Rijarija, nećaka pape Siksta IV.

TAGOVI: serijaTV123
makonda-tracker