Nastavak serije 24 sata najavljen za 5. maj (VIDEO)

0
Nastavak serije 24 sata najavljen je za 5. maj, a u okviru novog trejlera može da se vidi i Branko Tomović, glumac srpskog porekla koji je postao deo stalne postave poznate serije.
Branko Tomović, foto: PROMO
Branko Tomović, foto: PROMO

Novi trejler serije 24: Live Another Day čija je radnja smeštena u Londonu najavljuje pravu međunarodnu avanturu punu uzbuđenja.

Radnja se nastavlja četiri godine nakon dešavanja iz poslednje epizode, kada je glavni lik Džek Bauer (koga tumači Kifer Saterlend) postao begunac.

Kratka najava takođe pokazuje Džeka koji pokušava da spreči pokušaj atentata na predsednika Sjedinjenih Američkih Država u Londonu, događaj koji bi mogao da izazove svetski rat.

Kloe (koju tumači Meri Lin Rajskub) sada poslove obavlja tajno, dok Vilijam Divejn reprizira svoju ulogu Džejmsa Helera, koji je sada predsednik Sjedinjenih Američkih Država.

Pored njih glumačku postavu čine i Bendžamin Bret, Branko Tomović, Majkl Ferli, Stiven Fraj, Majkl Vinkot i mnogi drugi.

Pogledajte najnoviji trejler za seriju 24: Live Another Day koja će premijerno biti prikazana 5. maja na televiziji FOX.

 

makonda-tracker