Moja kuhinja moja pravila: Kumovi iz Niša u akciji

0
U devetoj epizodi popularnog kulinarskog serijala svoje veštine pokazaće Olga Bogosavljević i Ljubiša Marinković
Olga Bogosavljević i Ljubiša Marinković
Olga Bogosavljević i Ljubiša Marinković

Olga i Ljubiša kumovi iz Niša. U poslednjoj epizodi imali su neslaganja sa Anom i Anjom, kojima su se pridružili i Crnogorci. Sada kandidati jedva čekaju da probaju njihovo jelo i vide kako će se oni snaći u zadatku.

Hoće li Olga i Ljubiša uspeti da spreme obroke kojima će odbraniti svoje samopouzdanje i iskustvo o kojem toliko pričaju ili će im se sve to obiti o glavu?

Olga je radila u trgovini, a jedno vreme i kao pomoćnik kuvara u Soko Banji. Kao mlada igrala je rukomet, a bavila se i raznim kreativnim poslovima. Voli da igra, pa zajedno sa Ljubišom odlazi u kafane da bi se zabavili. Kaže za sebe da je vedrog duha.

Ljubiša je dugo bio vozač, a radio je i kao pica majstor. Jedno vreme imao je i piceriju, ali je morao da je zatvori. Voli vina, ima svoj mali vinograd, kao i svoju kolekciju časa kojoj ni njegova žena nema pristup.

Olga i Ljubiša obavezno idu u kupovinu namirnica zajedno i obožavaju zajedno da kuvaju. Kada im dodju prijatelji, oni sede i uživaju dok njih dvoje pripremaju hranu. Degustira se Ljubišino vino, a oboje su zaduženi za dobru atmosferu. Vole da spremaju srpska tradicionalna jela i žele na ovaj način da podsete mlade na hranu koju su spremali njihove mame i bake i koliko je ta kuhinja ukusna.

Ponedeljak 10. mart u 21:30 na TV B92

 

TAGOVI: 123reality
makonda-tracker