Ilma Karahmet: Emina, dabogda te tvoja deca usrećila kao ti mene!

0
Iako je ovim postupkom iznenadila mnoge, mlada učesnica X Faktora oglasila se na Fejsbuku povodom Emininog komentara da je još uvek premlada za popularnost.
Ilma Karahmet, foto: Screenshot
Ilma Karahmet, foto: Screenshot

Sinoćnje napuštanje takmičenja i komentare članova žirija da još uvek ima dovoljno vremena za njenu karijeru Ilma je stoički podnela uz pokoju opravdanu suzu. Ipak, kada su se utisci slegli trinaestogodišnja učesnica ovog talent programa odlučila je da prokomentariše status Emine Jahović na Facebook-u vezan za njeno ispadanje iz daljeg takmičenja.

Naime, budući da je Eminin glas bio presudan za Ilmino ispadanje, pop pevačica se putem Facebook-a obratila svojim fanovima objasnivši da je odluku donela budući da je Ilma premlada, te za nju ima još mnogo vremena, i navela da bi X Faktor Adria ubuduće trebalo da povede računa o godinama takmičara.



Ilma, kojoj je po svemu sudeći ispadanje jako teško palo prokomentarisala je Eminin status rečima Hvala ti Emina, imaš svoju decu i dabogda te usrećili kao što si ti mene!, nakon čega je, videvši da je izazvala veliki broj negativnih komentara, na svom Facebook-u objasnila da nije mislila ništa loše.

makonda-tracker