Zdravko Čolić gost Ami G Show-a

0
Novo izdanje emisije Ami G Show biće na programu u danas od 22:30h na televiziji Pink.
Zdravko Čolić, foto: Promo
Zdravko Čolić, foto: Promo

Tetka je od prevelikog uzbuđenja završila u hitnoj pomoći, ali ne brinite, nije ništa ozbiljno. Vladica preventivno boravi u zaključanom podrumu, da ne bi nešto zabrljao, a planinski dom Amidžića prepun je lepih devojaka.

Razlog: najveća muška zvezda bivše Jugoslavije i država naslednica, srpski Mik Džeger, uvek sjajna zvezda bez mrlje na karijeri, jednom rečju – Čola, dolazi u goste.

Pored prijatnog razgovora sa Ognjenom i akustičnih verzija nekih novih hitova, saznajte još i u kojim su sve kultnim domaćim filmovima korišćene pesme Zdravka Čolića, koliki je komercijalni i marketinški potencijal njegove diskografije, kao i to šta bi Čola dir’o, a šta ne bi. Podsetite se nekih od njegovih legendarnih koncertnih nastupa, ubedljivih stranih i domaćih imitatora i pogledajte kako izgleda deo izložbe Živeo život posvećen našoj muzičkoj legendi.


Da li će Ognjen savladati tremu i uspeti normalno da vodi emisiju sa svojim idolom? Da li će i Bojana ostati na visini zadatka pred najseksepilnijom muškom pojavom naše estrade? Da li će Čola uspeti da se izbori sa brojčano nadmoćnijim mladim obožavateljkama? Sve ovo kao i još mnogo iznenađenja pogledajte na TV Pink, u sredu, od 22:30h!

makonda-tracker