X FAKTOR: Daniel Kajmakoski: Pevaću Željkovu pesmu koju privatno obožavam

0
Sutra uveče saznaće se imena pet superfinalista X faktora
Daniel Kajmakoski; foto: Luka Pilipović
Daniel Kajmakoski; foto: Luka Pilipović

Daniel Kajmakoski se  ozbiljno priprema za emisiju u kojoj je tema večeri pesme mentora.

- U početku smo se dvoumili koju pesmu da izaberemo, ali smo posle prve probe lako odlučili. Privatno obožavam pesmu koju ću pevati i potrudiću se da publika i moj mentor Željko bude zadovoljani Pripermamo sjajan nastup, videćete – kaže popularni Makedonac, dok njegov kolega Lukija Ivanović naglašava da se rad uvek isplati.

- Trud I rad se zaista isplati, hvala žiriju što su me onako iskritikovali pre dve emisije, potrudio sam se da budem bolji. Jako sam bio zadovoljan u prošloj emisiji, čim je Željko rekao da je bilo super, ja sam odahnuo. Drago mi je da nije bilo nikakve svađe između mentora kada je reč o mom nastupu verujem da ću i ovog puta ispuniti očekivanja, prvo publike i mog mentora Emine Jahović, a potom i svih ostalih članova žirija. Ove nedelje naporno sam vežbao i veoma se radujem sutrašnjoj emisiji - kaže Lukijan.

I ostali finalisti vredno pripremaju nastup za sledeću uživo emisiju koja je na programu sutra u 21 čas na Pink televiziji kada će takmičenje napustiti još jedan finalista.

makonda-tracker