Odlučujuće veče: Ko ide u superfinale X faktora?

0
Finalisti se bore za plasman u superfinale pesmama svojih mentora!
Daniel Kajmakoski i Maid Hećimović; foto: Luka Pilipović
Daniel Kajmakoski i Maid Hećimović; foto: Luka Pilipović

Pripreme za osmu po redu uživo emisiju popularnog muzičkog šou programa X Factor lagano se privode kraju, a kako saznajemo u utorak nas očekuje specijalno veče, kada će kandidati pevati pesme mentora. Ova tema je izazvala najviše polemike do sada među samim takmičarima, svi su pod ogromnom tremom i nestrpljivi su da čuju komentare žirija i odluku ko ide u superfinale ovog gledanog TV formata.

- Mnogo smo uzbuđeni, u utorak je odlučujuće veče ko ide u superfinale i ko će nastupiti u Kombank Areni. Vežbamo za nastup svakodnevno, pevaćemo jednu divnu ljubavnu pesmu koju svi mnogo volimo, ali u drugom, zahtevnijem aganžmanu – kažu Doktori.

- Mnogo smo zadovoljni našom mentorkom Kristinom, ona je  realna i zahtevna, kakva i treba da bude. Naporno vežbamo, ali nam je zabavno i puni smo pozitivne energije. Kristinin komšiluk nas redovno čuje kako pevamo uz klavir, a imamo i jednu divnu obožavateljku, gospođu koja nas, preko svoje terase, stalno hvali. Obećali smo joj da ćemo zajedno proslaviti ako pobedimo – dodaju ovi momci uz osmeh.

I ostali finalisti se vredno pripremaju za sledeću emisiju koja je na programu u utorak u 21 čas na Pink televiziji kada ćemo konačno saznati imena pet superfinalista ovog popularnog muzičkog šou programa.

makonda-tracker