X faktor: Tropico bend: Navijamo za Lukijana i Daniela!

0
U sedmoj uživo emisiji X faktora u revijalnom delu programa publika je uživala u pesmama Tropico bend-a i Dejana Cukića.
X faktor; foto: Luka Pilipović
X faktor; foto: Luka Pilipović

U Šimanovce je prvi došao Dejan Cukić. On je već odavno upoznat sa ovim TV formatom, budući da je vodio program na prvom poklon koncertu finalista pre nekoliko meseci.

- Znam sve finaliste, svi su sjajni, ali moji favoriti su bili Mladen Lukić i Maja Luis. Sada imam nekoliko kandidata za koje mislim da će napraviti ozbiljnu karijeru, međutim, ne bih da izbaksuziram, pa neću reći imena - rekao je kroz osmeh Cukić koji je u revijalnom delu izveo pesmu Prava ljubav.



Za razliku od Dejana, momci iz Tropico Benda izdvojili su Lukijana Ivanovića i Daniela Kajmakoskog za svog favorita.

- Navijamo za Lukijana i Daniela, odlični su! Čuli smo i Luijanovo izvođenje naše pesme Sve moje zore u X faktoru i bili smo oduševljeni - rekli su momci iz ovog popularnog pop benda.



Kako saznajemo, svi članovi Tropico bend-a su se upoznali sa finalistima ovog ovog TV formata, ali ne i sa Lukijanom, sa kojim su se nažalost mimoišli.

- Momci iz Tropica su morali da žure odmah posle nastupa, pa nisu stigli da se upoznaju sa Lukijanom, iako su to želeli. Ivanović prati njihov rad i izuzetno ih poštuje, a potajno se nada i budućoj saranji baš sa ovim bendom – kaže naš izvor blizak produkciji.



Da podsetimo, X Factor se približava kraju, već sledećeg utorka u 21 čas na TV Pink saznaćemo kojih pet finalista ide u superfinale koje će se održati 23.3. u Kombank Areni.

makonda-tracker