X faktor - Tamara Milanović: Plašim se večerašnjeg nastupa

0
U šestoj uživo emisiji popularnog šou programa koja je na program večeras od 21 čas na TV Pink čast da prva nastupi na scenu imaće šarmantna Tamara Milanović
X faktor
X faktor

Kako saznajemo, Tamara će pevati jednu emotivnu pesmu na engleskom jeziku koju i privatno voli da peva, ali ipak priznaje da se plaši večerašnjeg nastupa.

- Sviđa mi se pesma koju ću otpevati večeras, ali moram priznati volim da pevam drugačiju verziju od ove kojom ću se predstaviti večeras. Iskrena da budem, plašim se večerašnjeg nastupa - rekla nam je Tamara koja se zajedno sa ostalim finalistima uveliko sprema za večerašnji izlazak na scenu.

- Obožavam da se ulepšavam za svaki nastup. Jako sam zadovoljna kako ću večeras izgledati, nosiću neprocenjiv komad odeće koji mi se veoma dopada. Jedva čekam da čujem reakcije publike – bila je zagonetna ova lepa brineta.

Ostali takmičari se takođe pripremaju, u Šimanovcima vlada dobra atmosfera, ali ima i treme.

- Uvek postoji trema kada imate odgovornost, tako je i ovog puta, ali mislim da ipak svi jedva čekamo da izađemo na scenu, uželeli smo se publike - iskren je finalista Aleksa Perović.



Večerašnja emisja X Factora je na programu u 21 čas na TV Pink, a u revijalnom delu nastupiće makedonska pevačica Kaliopi

makonda-tracker