X Faktor: Finalisti pod velikom tremom

0
Sutra uveče u 21 čas na TV Pink sledi nova epizoda X faktora
Ilma Karahmet; foto: Luka Pilipović
Ilma Karahmet; foto: Luka Pilipović

Kako saznajemo iz izvora bliskog produkciji, takmičari sve više imaju tremu, jer niko od njih ne želi da napusti takmičenje. Ovoga utorka biće veoma uzbudljivo, jer su na repertoaru domaći i strani hitovi.



Aleksa će otpevati pesmu njegovog omiljenog pevača Sergeja Ćetkovića, dok je Emina ovoga puta odlučila da Harisu dodeli pesmu Kemala Montena, a da li će se Kristina Kovač konačno složiti sa njenim izborom, videćemo sutra uveče na ružičastoj televiziji. Talentovana devojčica iz Kiseljaka Ilma Karahmet vredno vežba jednu veoma zahtevnu pesmu na engleskom jeziku, dok ćemo Maida prvi put videti u izvođenju jedne čuvene balade.



- Uvek je napeto kada se takmičarsko veče približi, desi se da neko od finalista nije zadovoljan dodeljenom kompozicijom ili stajlingom,a ponekad bude i suza. Kada je odabir pesama u pitanju, najveća demokratija vlada u grupi Kikija Lesendrića, on je najopušteniji, dok Željko ume da bude nepopustljiv! Kristina najviše vežba sa svojim kandidatima, dok se Emina prema svojim momcima ophodi vrlo zaštitnički – kaže izvor blizak produkciji.

U revijalnom delu šeste uživo epizode koja je na programu sutra uveče u 21h na TV Pink nastupiće i poznata makedonska pevačica Kaliopi.

makonda-tracker