X faktor: Aleksandra Sekulić udarila ženu, ona joj tražila autogram

0
Atraktivana finalistkinja X faktora Aleksandra Sekulić je izgleda osvojila i žensku publiku ovog popularnog šou programa, u šta smo se nedavno uverili na ulicama srpske prestonice
Aleksandra Sekulić
Aleksandra Sekulić

Naime, Aleksandra je juče u centru Beograda svojom nepažnjom udarila drugi automobil, a iako je pričinila malu materijalnu štetu vlasnica automobila nije želela uviđaj policije, niti novac, već je lepu Aleksandru samo zamolila za autogram.


- Desilo mi se nešto neverovatno. Stariji bračni par je bio u automobilu koji sam svojom nepažnjom  udarila i napravila minimalnu štetu, ali iako sam želela da platim odštetu, ispostavilo se da je gospođa iz automobila moj veliki fan, pa me je samo zamolila za fotografiju i autogram – rekla je u telefonskom razgovoru atraktivna brineta i dodala:

- Prija mi sve ovo lepo što mi se dešava zahvaljujući X faktoru. Doduše, malo sam rastrzana između fakulteta i obaveza prema produkciji, ali stižem sve. Nadam se da ću se i u budućnosti baviti medijskim poslom – zadovoljno ističe talentovana Aleksandra koja će u utorak uveče bodriti svoje drugare iz X faktora.

Nova emisija ovog šou programa je na programu u utorak 21 čas na TV Pink.

makonda-tracker