X faktor specijal: Upoznaj svog favorita

1
Šesti lajv zamenjen je zbog epidemije gripa, a na programu je planiran X Faktor specijal. Usled epidemije gripa među takmičarima i dobrim delom ekipe koja realizuje ovaj popularni šou program, produkcija je odlučila da u utorak, umesto emisije uživo bude prika
X faktor; foto: Luka Pilipović
X faktor; foto: Luka Pilipović

- Nažalost, epidemija gripa trenutno vlada u X faktoru, pa smo planiranu pauzu koja treba da se desi nakon polovine emitovanja emisija uživo, samo pomerili za ovaj utorak kada ćemo prikazati X faktor specijal koji po pravilima služi da gledaoci maksimalno upoznaju takmičare. Približavamo se finalu i pravi je trenutak da napravimo presek njihovih dosadašnjih nastupa, izjava i utiska koji su na sve nas ostavili. Mentori su se vezali za svoje štićenike, naporno rade sa njima  i tuguju kada neko napusti takmičenje.

Ali oni ih dobro poznaju, a vreme je da i gledaoci maksimalno dobro upoznaju naše mlade buduće zvezde i tako odluče kome će poveriti muzičku scenu celog regiona- stoji u saopštenju produkcije.

Da podsetimo, prvi X faktor na ovom području je regionalan i upravo to doprinosi kvalitetu i raznovrsnosti takmičara. Ali važno je napomenuti da se u X faktoru takmiče pojedinci, a ne zemlje. Ako pobednik bude imao kvalitete koji se ovde traže, X faktor će mu omogućiti prodor na svetsku muzičku scenu.

makonda-tracker