X faktor: Marija Šerifović podržala grupu 4U

0
I ovog utorka u X faktoru je bilo veoma napeto, a čini se takvo raspoloženje nastavlja i na društvenim mrežama gde i dalje vlada polemika ko je trebalo da ispadne
4U
4U

Da podsetimo, u utorak su takmičenje napustile devojke iz Kristinine grupe 4U koje su se predhodno našle u duelu sa Haris Ćatom, momkom iz grupe Emine Jahović.

Krstina je posle emisije jasno stavila do znanja da su devojke, po njenom mišljenju zaslužile da ostanu u takmičenju, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama, mnogi misle isto.

Na Facebook-u se već pojavila grupa Vratimo 4U u X Faktor koja već broji nekoliko hiljada istomišljenika, a da je su ove šarmantne devojke zaslužile da ostanu govori i podrška poznatih ličnosti iz sveta muzike.

Pop pevačica Marija Šerifović je tako na svom Twitter profilu nedvosmisleno dala svoje mišljenje.

 - Dalje treba 4U - kratko je napisala na svom profilu nekadašnja pobednica Eurosonga.

Katarina, Teodora, Vanja i Lana svakodnevno zahvaljuju i ostalim finalistima na podršci.

- Nedostajaće nam svi ovi ljudi i intenzivno druženje sa njima koje je bilo najlepše na svetu. Previše smo se vezali jedni za druge i počeli da dišemo zajedno, jedemo, plačemo. Naravno, svi ćemo nastaviti da se družimo , ali nije isto da nekoga gledaš svaki dan i da ga gledaš jednom u nedelju dana. U svakom slučaju hvala i njima i vama na ogromnoj podršci i ljubavi koju nam dajete - napisale su devojke na svom profilu.

makonda-tracker