Milomir Marić ugostio pljačkaša svog stana!

0
Voditelj emisije Goli život na televiziji Hepi, usred snimanja shvatio da mu je gost opljačkao stan
Milomir Marić; foto: Ivan Dobričić
Milomir Marić; foto: Ivan Dobričić

U svoju autorsku emisiju Goli život, Milomir Marić doveo je Borivoja Matića, da pred gledaocima ispriča kako je pljačkao u službi države, a onda je shvatio da je pred njim čovek, koji mu je opljačkao stan.

- Vidim, znaš, sve prostorije u mom stanu, a bio sam opljačkan, da nisi to bio ti – pitao ga je Marić, pred kamerama.

Osim što je, shvatio da je čovek opljačkao njegov stan, Milomiru Mariću je Matić nabrojao, koga je još posetio i olakšao.

- Kad sam opljačkao stan gradonačlenika Beograda Branka Pešića, on me je na sudu branio da u tok pljački nije bilo ništa lično  i da su me poslali njegovi politički protivnici. Nije ni primetio da sam mu pored para uzeo i pušku. Oliveri Katarini sam uzeo nakit. Matić je potvrdio da je pljačkao za državu, a da je pravilo službe bilo da prvo uzme ono što državi treba, a da je njegovo sve ostalo.

Poslednja njegova spektakularna akcija bila je kad se na neobjašnjiv način domogao lap topa i stana agenta CIA-e Džona Nejbora, u Beogradu.

- Odmah su došli agenti Državne bezbednosti i pitali me da li se nešto njihovo nalazi kod mene i da li sam to čitao – pričao je Matić.

 – Bio sam šokiran kad sam video da su svi minstri i generali posle svake sednice podnosili izveštaje tom Amerikancu. Na osnovu tog materijala otkrivena je veza Nejbora i potpredsednika srpske vlade – generala Momčila Perišića, pa su potom, obojica uhapšeni u motelu Šarić.

makonda-tracker