Emotivni momenti u X faktoru (FOTO+VIDEO)

0
U duelu pete epizode gledali smo žensku grupu 4U i mladog Harisa Ćata koji je veoma emotivno doživeo ovaj duel, te smo njegove suze mogli da vidimo i pre proglašenja rezultata
X Faktor; foto: Luka Pilipović
X Faktor; foto: Luka Pilipović

Po završetku pesama spasa i nerešenom glasanju žirija, gledaoci su odlučili: takmičenje su napustile šarmantne devojke iz grupe 4U! Devojke su bile veoma tužne, a iza scene bilo je najemotivnije do sada. Ovoga puta videli smo i muške suze. Uroš nije mogao da obuzda emocije.



 - Ja ne mogu da verujem šta se dešava - rekao je Uroš po proglašenju rezultata. Tamara Milanović je, takođe, emotivno doživela ovo veče, jer više u ovom takmičenju neće bodriti svoju najbolju drugaricu Vanju.



- Veoma sam tužna i razočarana, mislim da nije trebalo da ispadnu! Vanja je moja najbolja drugarica ovde i mnogo će mi nedostajati – prokomentarisala je uplakana Tamara.


- Žao nam je, ne možemo da se smirimo, ali pre svega zbog naših drugara. Mnogo smo se vezali jedni za druge i žao nam je što se više nećemo družiti. Naravno, nastavljamo sa našom pričom, verujemo da ćemo uskoro snimiti i pesmu za sve naše drage fanove koji su nas podržavali. Hvala i našoj dragoj mentorki - rekle su devojke iz grupe 4U po završetku emisije.

U ovoj epizodi imali smo priliku i da uživamo u spektakularnim nastupima švedske pop pevačice Lorin, pobednice Eurosonga 2012 godine.



Pogledajte emotivne trenutke nove epizode:

makonda-tracker