X faktor: Lorin izrazila želju da upozna Lukijana

0
Popularna Šveđanka oduševila je sve svojim fantastičnim glasom u gledanom pevačkom takmičenju, a kako saznajemo i iza scene je pobrala sve simpatije
Lorin i Lukijan Ivanović; foto: Luka Pilipović
Lorin i Lukijan Ivanović; foto: Luka Pilipović

Posle nastupa Lorin je izrazila želju da konačno upozna Lukijana Ivanovića koji se žiriju i javnosti na audiciji predstavio baš njenom pesmom My Heart Is Refusing Me, a YouTube snimak ovog njegovog izvođenja videla je i Lorin.

- Lukijan me je oduševio, videla sam njegovo izvođenje moje pesme odavno i veoma bih volela da ga upoznam. Da li možete da mi to omogućite? Peva iz srca i to se oseća. Verujem da može da postane velika zvezda – rekla je ova pop pevačica kada je došla u Beograd.

Na Lukijanovo veliko zadovoljsvo, po završetku emisije organizovano je njihovo upoznavanje.



- Veoma sam srećan i uzbuđen što mi je produkcija omogućila da upoznam jednu od mojih omiljenih pevačica Lorin. Njena pesma mi je na neki nači donela sreću u ovom takmičenju i sad mi se ostvarila želja da je upoznam. Oduševila me je u svakom smislu. Malo smo popričali, pružila mi je podršku i beskajno joj hvala na lepim rečima. Ovo mi mnogo, mnogo znači – rekao je ovaj skroman momak o veoma uzbudljivoj večeri.

makonda-tracker