X faktor: Sledi dens veče

0
Sutra uveče u 21 čas na ružičastoj televiziji na programu je peta emisija popularnog šou programa, a kako je najavljeno specijalna gošća ove epizode biće poznata švedska pevačica Lorin koja večeras dolazi u Beograd, a već sutra ujutru čekaju je probe za specij
X faktor, Lorin; foto: Luka Pilipović
X faktor, Lorin; foto: Luka Pilipović

U novoj epizodi X faktora sledi dens veče pa je na programu mnogo energičnih pesama. Tamara Milanović pevati čuveni Rijanin hit  Umbrella, dok će Maid nastupiti u interpretaciji još jedne Čolićeve pesme.

Kako saznajemo, Doktori će pevati kompoziciju Džordža Majkla, ali u svom prepoznatljivom stilu, dok ženski bend 4U priprema koreografiju i sjajan stajling za pesmu Keli Roland When Love Takes Over.

Ostali kandidati takođe vredno pripremaju svoje nastupe i to pod budnim okom mentora Kikija, Kristine, Emine i Željka, a da li će finalisti opravdati njihova očekivanja, saznaće se u utorak. U ovoj epizodi borba za prvu X faktor zvezdu se nastavlja. Još jedan finalista će na kraju emisije napustiti takmičenje, a ko će to biti zavisi od glasova publike.

makonda-tracker