Jelena Bačić Alimpić uskoro na TV Nova?

0
Poznatu voditeljku, koja je nakon devet godina rada na Pink-u odlučila da napusti ovu televiziju zbog neizmirenih finansijskih obaveza prema njoj, uskoro ćemo imati prilike da vidimo na TV Nova
Jelena Bačić Alimpić, foto: Mića Jović
Jelena Bačić Alimpić, foto: Mića Jović

Iako do sada još nije obelodanila na koju televiziju je odlučila da pređe, list Alo prenosi da je Jelena Bačić Alimpić postala novo lice TV Nova, gde će voditi talk-šou, po ugledu na emisiju slavne Opre Vinfri, sa pregršt interesantnih i neobičnih priča.

- Kada je pre dva meseca otišla sa televizije Pink, Jelena je bila zatrpana ponudama medijskih kuća, koje je redom odbijala jer je želela da se posveti pisanju. Međutim, Televizija Nova joj je ponudila da radi autorsku emisiju koja bi po sadržaju bila slična šouu Opre Vinfri, što je Jelena prihvatila. U toj emisiji, Jelena će ugostiti javne ličnosti, ali i javnosti nepoznate ljude koji imaju bogato životno iskustvo. Ona je sve ugovorila sa čelnicima Televizije Nova, koji su njen projekat podržali, a ono što je nju posebno oduševilo je profesionalizam na koji je naišla u toj mediskoj kući. Ako se sve kockice slože, njena nova emisija uskoro bi trebalo da ugleda svetlost dana - kaže dobro obavešten izvor za list Alo.

makonda-tracker