X faktor: Eminina grupa spremna za nastup

0
Peta uživo emisija popularnog šou programa X Faktor uveliko se priprema, finalisti vredno vežbaju za svoje nastupe, a kako saznajemo ima I onih koji koriste svaki slobodan momenat da provedu sa porodicom
X faktor; foto: Luka Pilipović
X faktor; foto: Luka Pilipović

Mladi Haris Ćato priznaje da mu najteže pada da uskladi vreme vežbanja i viđanja sa bratom, ali on ipak uspeva da zadovolji obe strane.

- Došao mi je brat u posetu, pa bih stalno da budem sa njim, ali sam ozbiljno prihvatio svoje obaveze u X Faktoru, pa i dalje vredno radim na nastupu koji će se verujem dopasti publici. Jedva čekam utorak veče – kaže ovaj talentovani tinejdžer.

Harisov cimer Lukijan Ivanović takođe provodi dane vežbajući pesmu koju je dobio kao zadatak i priznaje da ponekad nije lako.

- Nekad dobijemo pesme koje ne poznajemo baš najbolje, pa je zadatak samim tim teži. Za sada je sve okej i Emina radi sa nama i ispravlja naše greške kojih ponekad ima.

Na pitanje kako se slažu momci iz Eminine grupe, odgovorio je Aleksa Perović.

- Imamo tu sreću pa se dobro slažemo, inače bi verovatno bilo sve drugačije. Večeras nas čeka generalno čišćenje stana momci, samo da znate - kroz osmeh kaže talentovani Kraljevčanin svojim drugarima.

- Sve ćemo lako, samo da prestane ovaj hladan vetar. Iako nam ponekad ide uz leđa da se lakše popnemo na Dedinje, ipak bi više voleli da je bar malo toplije – šaljivo odgovara Lukijan Ivanović.

Kako saznajemo u novoj epizodi X Faktora koja je na programu u utorak u 21h na TV Pink biće dosta đukskanja i sjajnih enegričnih kompozicija, a sigurno će i nastup inostrane zvezde Lorin usijati atmosferu.

makonda-tracker