Novi porodični šou: Natkuvavanje

0
Da ne ume vrhunski da kuva, verovatno ne bi ni pao izbor na Jelenu Dimitrijević, da bude voditeljka nove emisije Natkuvavanje, na televiziji Happy, koja će se emitovati radnim danima u 17.20h.
Jelena Dimitrijević, foto: promo
Jelena Dimitrijević, foto: promo

Porodični šou, u kojem se bračni parovi takmiče u svojim kulinarskim veštinama, sasvim je izvesno, osvojiće gledaoce.

Jelena Dimitrijević vodi ovaj kulinarski šou, a pomagaće joj Slobodan Petošević. Parovi iz dana u dan kuvaju, kroz četiri natkuvavaju se za pobednika sezone, a zatim i za pobednika godine i osvajaju – zlatnu varjaču!

Jelena Dimitrijević, ističe da je kuvanje veoma može da bude zanimljivo i zabavno za celu porodicu, ako se svi uključe. Od spremanja ručka može da se napravi prava fešta i doživljaj, u kojem će svi kasnije biti siti i dobro raspoloženi.

 - Umem da kuvam! Pa, kakva je to žena koja ne ume da kuva? Najviše volim kada imam za koga da kuvam, jer tada spremam jela z zadovoljsta i ljubavi, a ne zbog potrebe. Svako jelo je ukusnije, kada je začinjeno ljubavlju. Posavetovala bih sve devojke da kuvaju i da ne beže od kuhinje, jer to može biti baš romantično i lepo. Naravno, uvek može da se napravi plan pa da se malo ruča kod njegovih, malo kod mojih, pa kod kumova. Jednom nedeljno može restoran,a on će progeldati kroz prste i da jedan dan u nedelji, na stolu bude – pica!

Jelena kaže da se kuvanjem lako osvajaju gurmani, a da je njeno omiljeno jelo piletina s pečurkama.

- Pilletina i pečurke. Možda ne deluje inventivno i previše egzotično, ali s nekoliko dobrih i probranih začina, i piletina može da bude fantastična.

Ističe da je, učesnik folklora, mnogo putovala i bila u situaciji da u raznim zemljama proba baš raznovrsna jela, ali posebno izdvaja Meksiko:

- Tamo ste u situaciji da probate, slobodno mogu da kažem, najčudnija, ali najukusnija jela.

TAGOVI: Happy TV123
makonda-tracker