Dolina vukova uskoro na TV Happy

0
Jedna od najgledanijih turskih serija Dolina vukova počinje da se emituje u ponedeljak, trećeg februara u 22 časa i 30 minuta na TV Happy.
Dolina vukova, promo foto
Dolina vukova, promo foto

Ova akciona serija, koja je, stiče se utisak, snimana pre svega za muškarce, iz serijala u serijal, opravdava svoj naziv – najuspešniji turski projekat, u režiji najpoznatijeg turskog reditelja Osmana Sinave.

Iz epiozode u epizodu,  uči se o mračnoj istoriji zemlje glavnog junaka, koji potiče iz mafijaške porodice, ali okreće se radu za Vladu.

Zbog sadržaja serijala, bilo je mnogo polemika, a serija je zabranjena u SAD, što, nije uticalo na naše gledaoce, koji, prosto gutaju turske serije.

Serija nastavlja da prati život tajnog agenta službe državne bezbednosti, Alija Džandana, kojeg opozivaju sa tajnog zadatka na Kosovu, da se vrati u Tursku i nastavlja svoj posao u redovima turkske mafije. On pokušava da otkrije i sabotira njihove tajne planove, koji iz dana u dan uništavaju Tursku, ali i ostale zemlje sveta.

Misterija je, sećaju se geldaoci prethodnih serijala, kad se otkiva da se na čelu mafije nalazi njgeov otac – Mehemt Karahanli. Cilj misije tajnog agenta naziva se – Dolina vukova, a s ciljem da raskrinka mafiju svcog oca, šefa tajnog udruženja Veće vukova.

Nedžati Sasmaz i Ozgu Namal su glavni glumci serije, koju prožima osveta, strast, ali i neverovatan ljubavni zaplet.

Već po emitovanju prvog serijala, forumi na Internetima su prepuni komentara, uglavnom se odnose na misterije masonerije, uz navode da je serija potresla ceo svet, jer je otkrila neke od najtamnijih i najskrivenijih tajni.

Osman Sinav uspeo je da ukomponuje svetsku politiku, najbogatije ljude, a iz pojavljivanja Šeron Ston i Endi Garsije, može se zaključiti da je serija dotakla i Holivud.

 

makonda-tracker